Lexus tesztek > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus tesztek > 12 weboldal. Kategória leírása: Lexus autótesztek, tesztvezetés, beszámolók, tesztautók.
Szponzorált linkek
TotalCar Tesztek
http://totalcar.hu/tesztek/

TotalCar - Autós tesztek autómárka szerint: törésteszt, új és használt autó tesztek, veterán, haszongépjármű.

TotalCar Tesztek
Teszt: BMW 330d vs. Lexus IS 250C
http://www.vezess.hu/teszt/teszt_bmw_330d_vs_lexus/20902/

Elvileg a Lexus IS 250C és a BMW 330d Cabrio sokkal több közös, mint eltérő vonással bír. Hasonló bennük a gombnyomásra működő, háromrészesa nyitható keménytető, a kisebb-nagyobb jóindulattal négyüléses utastér, a hathengeres motor és a hátsókerék-hajtás. Mindkettő a középkategóriába tartozik és a minden jóval felszerelt tesztautók 18 millió forintos ára is egyezik.

Teszt: BMW 330d vs. Lexus IS 250C
RX450h Luxury (2009) teszt
http://www.a5.hu/cikkek/3/38119.shtml

Nem jobb a konkurenseknél, csak nagyon más: a Lexus RX megtalálta a helyét a piacon. Akik szeretik, ha a vezetés a pihenésről és nem a nyomulásról szól, imponál nekik az elképesztő mérnöki teljesítmény és tenni szeretnének valami keveset a környezetért, elkezdhetik leszámolni a 20 milliót az asztalra. Leszorítósóknak, tekintélyt hajszolóknak vagy sportos lelkületűeknek viszont nem a Lexus-szalonban van a helyük.

RX450h Luxury (2009) teszt
Szűk, finom, gyönyörű
http://totalcar.hu/tesztek/lexusis25006/

Teszt: Lexus IS 250 automata - 2006 - Na végre. Az aktuális 3-as BMW–C Merci–A4-es Audi-triónak szóló japán hadüzenetből mi is megkaptuk a magunk másolati példányát. Az új kis Lexust teszteltük, fenékszellőztetéssel, Mark Levinson hifivel, kanyarfényszóróval, tolatókamerával, kormánykapcsolós automata váltóval.

Szűk, finom, gyönyörű
IS F menetpróba
http://www.origo.hu/auto/20080508-lexus-is-f-menetproba.html

A Lexusról eddig a legtöbb embernek a halk működés, a visszafogott megjelenés és a kényelem juthatott eszébe. Nos, a márka első sportmodellje, az IS F kipróbálása után bátran kijelenthetem, hamarosan változni fog a Toyota presztízsmárkájának megítélése.

IS F menetpróba
Menetpróba RX 450h
http://www.automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=5027

A japánok zászlaja a hibridhajtást, a kedvező fogyasztást és a csekély emissziót hirdeti. Ehhez az RX a kifinomult összkerékhajtást, külseje megőrzött divatosságát és nagy használati értékét adja. A siker szinte garantált.

Menetpróba RX 450h
IS250C teszt: ami a királynak kijár
http://automenedzser.hu/tesztek/20090910_lexus_is250c_teszt.aspx

Sikerült a Lexusnak a fiatalokat is megszólítania, az IS250C igazi élménykabrió. A gond csak az, hogy a négyüléses prémium autó alapára 14,7 millió forint. Mentségére legyen mondva, szinte mindent tud, de hát akkor is…

IS250C teszt: ami a királynak kijár
LS 600h L teszt
http://www.a5.hu/cikkek/3/23891.shtml

"A nagy Lexus" - vágja rá a tesztautóra a hozzáértő, autós vénájú szemlélődő. A típusjelzés aztán elárulja, hogy a világ legerősebb sorozatgyártású híbridautójához van szerencséje. Hibridautó - no, persze: most éppen ez a trendi, meg aztán hadd örüljön a Greenpeace! A Toyota környezetvédelmi stratégiája azonban nem szimpla divathóbort szülötte: több mint négy évtizede működik a saját - gyáraik, üzemeik ez irányú feladatait koordináló - környezetvédelmi bizottságuk.

LS 600h L teszt
Japán csodamasina - LS 460-teszt
http://www.origo.hu/auto/20070423fenyuzes.html

gy prémiummárka zászlóshajójának lenni mindig nehéz feladat. Itt kell megmutatni mindent, amit a gyártó tud, ebben a kategóriában lehet a legnagyobbat alkotni és bukni is. A Lexus az LS-sel ismét nem lőtt mellé, versenyben van a világ legjobb limuzinja címért.

Japán csodamasina - LS 460-teszt
Az erő van ezzel - Teszt: IS 250
http://www.vezess.hu/teszt/teszt_lexus_is_250/7053/

Talán a hármas BMW áll legközelebb az IS-hez vezetési élményben, valljuk be: ez nem kis dolog. Az IS nemcsak egy jól kormányozható vasdarab, hanem egy olyan autó, aminek minden része pontosan illik a másikhoz.

Az erő van ezzel - Teszt: IS 250
Lexus tesztek
http://autoteszt.inews.hu/Lexus

Lexus tesztek - Friss autós tesztek gyűjteménye. Autós hírek.

Lexus tesztek
Menetpróba IS 250C
http://automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=5062

Sokat váratott magára a Lexus IS kabrió­változata, de az eredmény láttán állítható, érdemes volt türelemmel lenni. Az IS 250C kényelmével és elképesztő kifinomultságával csábíthat el vevőket a konkurenciától. A második generációs IS több mint három éve piacon van, azóta elkészült a márka történetének első dízelmodellje is (IS 220d), no és piacra dobták a brutális IS F sportverziót, amely 423 lóerős V8-as motorjával és nyolcfokozatú automata váltójával szerzett híveket magának.

Menetpróba IS 250C
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106