Lexus típusok > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > 3 weboldal. Kategória leírása: Lexus típusok: LS, GS, IS, RX, LX, SC, Navigator. 200, 250, 300, 400, 430, 450, 600

lexus.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Full Hybrid
Full Hybrid
http://www.lexus.hu/hybrid/

A Lexus Hibrid Hajtás óriási előrelépés az autógyártás történetében. A benzinmotor és az elektromotorok intelligens együttműködésének köszönhetően a Lexus full hybrid technológiája a lélegzetelállító teljesítménnyel egyidejűleg a gazdaságosságot is javítja, és jelentős mértékben csökkenti az emissziót. A Lexus olyan full hybrid hajtású luxus járműveket kínál, amelyek az egyéb hibridekkel ellentétben képesek elektromos jármű (EV) üzemmódban is haladni. EV üzemben az autó csaknem hangtalan, nem használ fel üzemanyagot, következésképp az emissziója nulla. Full hybrid technológia a Lexustól. Formálja velünk a jövőt!

www.lexus.hu
Lexus modellválaszték
Lexus modellválaszték
http://www.lexus.hu/range/index.aspx

Lexus modellek: IS, IS 250, IS 250 A/T, IS 220d, IS 250C, IS F - GS 450h, GS 300, GS 460 - LS 600h, LS 600h L, LS 460 - RX 450h - LFA Tekintse meg a teljes Lexus kínálatot! Tekintse meg a Lexus hibrid modelljeit!

www.lexus.hu
Lexus - Autónavigátor
Lexus - Autónavigátor
http://www.autonavigator.hu/lexus

Lexus márka rövid története, típusok, céginformációk, Lexus sajtófotók.

www.autonavigator.hu
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 203 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 203 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4371