Lexus típusok > Lexus CT 200h > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus CT 200h > 9 weboldal. Kategória leírása: Lexus CT 200h - Hírek, cikkek, információk.
Szponzorált linkek
Nincs több titok: műtermi képeken a Lexus CT 200h
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/02/27/nincs_tobb_titok_mutermi_kepeken ...

Téma volt a Lexus a hét elején is, de egy hónappal ezelőtt már teleszórták a hátuljáról készült részletfotóval a különböző fórumokat. Eddig a butított minőségű brosúra egy-két fotójával kellet beérnünk, de a mai nappal itt van hivatalosan is, a gyár által kiadott sajtófotókon az új Lexus CT 200h – az első kompakt hibrid a prémium kategóriában.

Nincs több titok: műtermi képeken a Lexus CT 200h
Minden kiderült az új Lexus hibridről
http://www.origo.hu/auto/20100226-lexus-ct-200h-bemutato.html

A hivatalos genfi premier előtt gyakorlatilag majdnem minden kiderült a Lexus Európának szánt kompakt hibridjéről, amelyet az 1-es BMW és az Audi A3 ellenfelének szánnak. A CT200h nevű modell a Prius hajtásláncát kapta, csak sokkal izgalmasabb csomagolásban.

Minden kiderült az új Lexus hibridről
Új Lexus Hibrid CT 200h
http://www.lexus.hu/about/concept-cars/view-cars/ct-200h/index.aspx

lexus.hu - Világ első full Hibrid Luxus kompakt autó. Lexus CT 200h

Új Lexus Hibrid CT 200h
Villanyautóként használható a Lexus CT 200h
http://www.vezess.hu/zold/kiszivargott_kis_lexus/22866/

Az Egyes BMW ellenfelének szánt Lexus CT-t a Genfi Autószalonon szerette volna leleplezni a japán autógyár, viszont az autó komplett prospektusa kiszivárgott. Képek adatok az új kis Lexusról.

Villanyautóként használható a Lexus CT 200h
Hivatalos képeken a Lexus CT 200h
http://www.a5.hu/cikkek/1/38913.shtml

kiszivárgott katalógus után a Lexus nyilvánosságra hozta új kompakt modelljének hivatalos képeit. A CT 200h a márkához híven visszafogott külsővel és utastérrel érkezik, de az autó, műszaki részleteit továbbra sem árulták el a gyáriak, így azokra várhatóan csak a Genfi Autószalonon derül fény.

Hivatalos képeken a Lexus CT 200h
Lexus CT 200h bemutató
http://lexus-ct-200h-bemutato.infobomba.hu/

A Lexus a kiszivárgott katalógus után most nyilvánosságra hozta a Lexus CT 200h hivatalos képeit, de az új kompakt technikai részleteire várhatóan még a Genfi Autószalonig várni kell.

Lexus CT 200h bemutató
Lexus CT 200h – Bébi Lexi
http://gigamad.hu/magazin/lexus_ct_200h_bebi_lexi

A prémiumgyártók közé befurakodott Lexus is érzi, kompakt méretű modell nélkül nem lehet tökéletesen sikeres. A CT 200h azok számára készült, akik nem elvárásaikat, hanem autójuk káros anyag-kibocsátását szeretnék csökkenteni. Ez lesz az első full hibrid modell a prémium kompakt kategóriában. Az autó a kifinomultság és a figyelmesen kialakított részletmegoldások új szintjét honosítja meg a szegmensben – anélkül, hogy tulajdonosa bármilyen kompromisszumra kényszerülne a stílus vagy a vezetési élmény terén.

Lexus CT 200h – Bébi Lexi
Megnégyszerezi a Lexus-eladásokat a CT 200h?
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/26/megnegyszerezi_a_lexus_eladasoka ...

Az ünneplőbe öltöztetett Priustól hatalmas növekedést várnak a Toyota luxusmárkájának európai főhadiszállásán. A Lexus, bár évtizedek óta jelen van Európában, a német prémiumgyártók mellett nem igazán tudott érvényesülni, legalábbis eddig. Éves szinten úgy 27 ezer autót tudnak eladni az egész kontinensen, pedig a szegmensben több mint egymillió járművet értékesítenek, ez pedig alig 4%-os részesedést jelent. A japán márka európai vezetői most abban bíznak, hogy a kompakt, ötajtós, hibrid hajtású CT 200h, amely elvileg jobban megfelel a helyi ízlésvilágnak, mint bármelyik eddig gyártott Lexus, a többszörösére növeli az eladási számokat.

Megnégyszerezi a Lexus-eladásokat a CT 200h?
Lexust CT 200h full hibrid - Márkafüggetlen Autó Online
http://markafuggetlen.biz/auto-hirek/lexust-ct-200h-full-hibrid_3570_533307.html

2010 végén jelenik meg a világ piacain a CT 200h, a Lexus első ötajtós, kompakt autója, amely természetesen a márka második generációs hibrid hajtási rendszerét kapta meg. A CT 200h full hibrid rendszerében 1,8 literes VVT-i benzinmotor, erős villanymotor, generátor, nagyteljesítményű Ni-Mh akkumulátor, teljesítmény-szabályozó egység, illetve egy teljesítmény-elosztó egység található. A villanymotor, a generátor és a teljesítmény-elosztó egység egyetlen kompakt méretű fémházban található, amely akkora, mint egy hagyományos váltómű, s a hajtás az E-CVT elektronikusan vezérelt, fokozatmentes váltón keresztül jut el az első kerekekhez...

Lexust CT 200h full hibrid - Márkafüggetlen Autó Online
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106