Lexus típusok > Lexus GS 300 > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus GS 300 > 6 weboldal. Kategória leírása: Lexus GS 300 - Hírek, cikkek, teszt, információk.
Szponzorált linkek
GS 300 - lexus.hu
http://www.lexus.hu/range/gs/index.aspx?modelname=GS300

A kifinomult 3-literes V6-os motor a kényelem és gazdaságosság feláldozása nélkül nyújt sportos teljesítményt. Műszaki adatok, felszereltség, jellemzők, tartozékok...

GS 300 - lexus.hu
Lexus GS 300 teszt
http://www.a5.hu/cikkek/3/13492.shtml

VSC, EPS, TPMS, TAP, WIL, HID, i-AFS, LED, RDS, VVT-i, ACIS, ECT, ABS, BAS, TRC, ABD. Ezek mind-mind benne vannak jelenlegi tesztalanyunkban, a Lexus GS 300-ban, azonban ez a tény ne rettentsen el senkit, hiszen igen remek, izgalmas és - a látszattal ellentétben - emberbarát autóval állunk szemben.

Lexus GS 300 teszt
Első próba: Lexus GS 300
http://totalcar.hu/tesztek/lexusgs05bem/

Miről ábrándozik egy tízéves magyar fiú? Mármint Csisztu Zsuzsin kívül? Magamra már nem emlékszem (Zsuzsi?), mást nem kérdeztem, de az biztos, hogy nem arról, mint Miyoshi Shigetoshi, a Lexus GS termékfejlesztési főnöke, aki történetesen arról álmodozott a kamaszkor hajnalán, hogy futómű-mérnök lesz a Toyotánál.

Első próba: Lexus GS 300
Tisztelet a kivételnek - Lexus GS300
http://www.origo.hu/auto/teszt/20050803lexus.html

Nehéz belekötni az új GS-be, annál könnyebb szeretni, tisztelni. Forma, technika és minőség varázslatos elegye, sportlimuzin a javából. Még a kisebbik, háromezres motorral is. Egy cikk, két teszt.

Tisztelet a kivételnek - Lexus GS300
Lexus GS 300 teszt - origo
http://www.origo.hu/auto/teszt/20080627-lexus-gs-300-teszt.html

Nem ez a legkisebb Lexus, de mégsem hatalmas. Ha elkezdünk vele gurulni, hamar kiderül, hogy olyan, mint egy gésa. Eleganciája kivételes, akárcsak a vonzereje. A GS kapcsán a 450h-t gyakrabban emlegetik, pedig a félmillióval olcsóbb 300-asnak is vannak erényei...

Lexus GS 300 teszt - origo
Lexus GS300 Executive
http://www.automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=2073

A Toyota által 1989-ben alapított Lexus presztízsmárka hosszú évek óta toronymagasan vezeti a JD Power vevőelégedettségi listáját. A felső-középkategóriás GS sportlimuzin legújabb, harmadik nemzedéke pedig olyan magasra helyezi a mércét kifinomultságával, hogy a Lexus a későbbiekben is jó eséllyel védheti meg címét ezen összevetésben.

Lexus GS300 Executive
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106