Lexus típusok > Lexus GS 430 > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus GS 430 > 3 weboldal. Kategória leírása: Lexus GS 430 - Hírek, cikkek, teszt, információk.
Szponzorált linkek
Teszt: Lexus GS430 - Cadillac STS összehasonlítás
http://totalcar.hu/tesztek/cadillacsts/

Száguldjunk végig a dolgokon. A Lexust eredetileg arra csinálta a Toyota, hogy álnéven agyonverje az amerikai luxusautókat Amerikában, és kereshessen is a dolgon, azaz az új márkanév alatt lehessen végre egy kicsit szexisen drága...Ezért normálban hagyja az ember, és szembenéz a nyomasztó statisztikával; Lexusból nincs visszaút. Aki egyszer ilyet vett, állítólag sose vesz mást. Tökéletes vezetési élmény vezetni nem szerető embereknek. Minden megyen magától.

Teszt: Lexus GS430 - Cadillac STS összehasonlítás
Teszt: Lexus GS 430 és 300 - Tiszta küzdelem
http://www.vezess.hu/teszt/teszt_lexus_gs_430_es_300/6550/

Megújulása óta jóval harmonikusabb formát öltött a Lexus GS, amelynek egyúttal jelentős dinamikát is kölcsönöz új ruhája. Szemből feltűnően agresszívnak hat a GS, míg hátulja jóval harmonikusabb, talán már túl könnyen emészthető.

Teszt: Lexus GS 430 és 300 - Tiszta küzdelem
Csiszolt gyémánt - Lexus GS430
http://www.origo.hu/auto/teszt/20051216lexus.html

V6-os kistestvére után nem tudtuk nem kipróbálni a V8-as GS430-ast közel 300 lóerejével, űrtechnikájával, távolságtartó tökéletességével. Próbálunk végre belekötni a Lexusba, a sportlimuzinjába, nem könnyű.

Csiszolt gyémánt - Lexus GS430
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106