Lexus típusok > Lexus GS 450h > Lexus - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus GS 450h > 8 weboldal. Kategória leírása: Lexus GS 450h - Hírek, cikkek, teszt, információk.

lexus.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

GS 450h - Lexus Hungary
GS 450h - Lexus Hungary
http://www.lexus.hu/range/gs/index.aspx?modelname=GS450h

A Lexus Hibrid Hajtás V8-as motorra jellemző teljesítmény nyújt, de fogyasztása és emissziója jóval kedvezőbb. Műszaki adatok, jellemzők, információk.

www.lexus.hu
Még mindig akad a lélegzet
Még mindig akad a lélegzet
http://totalcar.hu/tesztek/lexusgs450h0/

Megvolt: Lexus GS 450h - 2008 - Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára ilyen csekély változást egy fészlift ürügyén. Némi króm a fronton, más színű emblémák, még finomabb futás, hölgyeim és uraim, íme az új GS hibrid. De a közönségnek nincs joga röhögni, hiszen a GS hibrid még szinte változatlanul is újabb és modernebb, mint bármi.

totalcar.hu
345 szomjas ló benzinből és villanyból
345 szomjas ló benzinből és villanyból
http://totalcar.hu/tesztek/lexusgs450hb/

Próba: Lexus GS 450h - 2006. A hibrid technika nem csak gazdaságosabb üzemű autók építéséhez jó. A GS 450h a tesztvezetésen 13 és 20 liter között fogyasztott, de úgy ment, mint a veszedelem, méghozzá valami nagyon különleges, eddig sohasem tapasztalt veszedelem.

totalcar.hu
Autó-Motor - Lexus GS 450h
Autó-Motor - Lexus GS 450h
http://www.automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=3057

A Lexus GS 450h a világ első orrmotoros, hátsókerék-hajtású hibrid luxuslimuzinja. Mi már vezettük a jövő hírnökét, a Toyota konszern harmadik, eddigi legerősebb és leggyorsabb hibridautóját!

www.automotor.hu
A becsületes főbankár - Lexus GS 450h
A becsületes főbankár - Lexus GS 450h
http://www.origo.hu/auto/teszt/20061017abecsuletes.html

enti kifejezés sokak szemében olyan, mint meglátni a Lexus GS 450h-t az utakon. Nevezett gépjármű a Lexus - és vele a világ - első nagyteljesítményű luxus hibrid szedánja. Akikkel róla beszélgettem, általában ezt kérdezték: akkor ez most igazi, létezik, vagy ez csak valami átverés? Létezik, csak épp úgy, mint a címben szereplő pénzember. Ritka. Egészen ritka.

www.origo.hu
Zöld nagykövet
Zöld nagykövet
http://www.automagazin.hu/szamok/2006/07/cikk016.html

A Lexus GS450h elképesztő iramával úgy hagyja maga mögött az útszéli fákat, hogy közben gondoskodik azok túléléséről is. Végre egy autó, amiben nem csupán lehet, de érdemes is lekifurdalás nélkül tövig nyomni a gázt. Lexus a feje tetejére állítja a világot. Amikor a többi prémiummárka egyre nagyobb és nagyobb motorokkal tömi tele nagy limuzinjainak motorházát, a japánok egy 3,5 literes V6-ossal és az ahhoz kapcsolódó elképesztően kifinomult hibrid hajtáslánccal kápráztatja el a közönséget.

www.automagazin.hu
Vezettük: Lexus GS 450h
Vezettük: Lexus GS 450h
http://www.vezess.hu/teszt/vezettuk_lexus_gs_450h/7728/

Gyerekkoromban különös vonzalmat éreztem a trolibuszok iránt, aztán ez szépen lassan elmúlt. Most valami hasonló bizsergést érzek, mint akkoriban. Kipróbáltam a 340 lóerős Lexus GS450 hibridet. Mostanra jó eséllyel senkinek sem kell bemutatni a Lexust, Amerika után meghódította magának Európát is. Nemrégiben jelent meg a GS és az RX 400h, majd jött az IS, sőt nemsokára érkezik az új LS is.

www.vezess.hu
AutoStat - Lexus GS 450h
AutoStat - Lexus GS 450h
http://www.autostat.hu/component/content/article/109-A%20tartalom%20mindenek ...

A Lexus GS 450h az igen szerény mértékű modellfrissítés előtt is a legek autója volt, már ami műszaki tartalmat, a minőséget és a megbízhatóságot illeti. E területeken most – ha ez egyáltalán lehetséges – még magasabb szintre lépett.

www.autostat.hu
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 203 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 203 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4371