Lexus típusok > Lexus HS 250h > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus HS 250h > 5 weboldal. Kategória leírása: Lexus HS 250h, hírek, információk.
Szponzorált linkek
Dedikált Lexus hibrid: HS 250h
http://www.origo.hu/auto/20090112-dedikalt-lexus-hibrid-hs-250h.html

A Lexus Detroitban mutatta be első dedikált hibridjét, a négyhengeres benzinmotorral hajtott HS 250h-t, amely formailag számos toyotás elemet vonultat fel.

Dedikált Lexus hibrid: HS 250h
Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben
http://totalcar.hu/magazin/hirek/373707/

A Toyota luxusmárkája eddig is többféle hibrid hajtású típust kínált, de legújabb modelljük már kizárólag benzin-elektromos hajtással lesz kapható. A recept a Toyota Priusnál már bevált: sok vásárló használ szívesen olyan autót, amely már első pillantásra elárulja hibrid mivoltát, és ezzel gazdája felelősségteljes, környezetbarát elkötelezettségét.

Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben
Szigorúan hibrid: Lexus HS 250h
http://www.autorevu.hu/hirek/Szigoruan_hibrid_Lexus_HS_250h_

Elkészült a Lexus első dedikáltan hibrid autója, vagyis egy önálló modell, ami csak benzin-elektromos hajtással lesz elérhető. A Lexus HS 250h a Toyota Prius koncepcióját követi, csak éppen pár kategóriával magasabb ár- és minőségsávban. A HS 4,7 méteres hosszával némileg nagyobb lesz az IS-nél, különleges hajtásláncával pedig biztosan drágább lesz.

Szigorúan hibrid: Lexus HS 250h
Üdvözlet Detroitból: Lexus HS 250h
http://www.autosoldalak.hu/modules/hirek/hir_lap.php?id=2049

A Prius koncepcióját követi a Lexus, de minőségben és presztízsben a sikeres hibrid fölé lövik a típust. Az idei, új Avensisből sok elemet átvettek, de most nem egy már meglévő autó hibrid kiviteléről van szó, hanem egy teljesen új modellről, ami csak benzin-elektromos hajtással lesz elérhető. A HS az IS-nél valamivel nagyobb lesz, 4,7 méter hosszú. A meghajtásról a már ismert Toyota Hybrid Synergy Drive rendszer gondoskodik, amelyet a Lexus négyhengeres Atkinson-rendszerű benzinmotorjához illesztettek.

Üdvözlet Detroitból: Lexus HS 250h
Befutott a Lexus új hibrid limuzinja
http://www.autoblog.hu/hirek/befutott_a_lexus_uj_hibrid_limuzinja.html

Detroitban lehullt a lepel a Lexus első olyan modelljéről, amely kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz kapható. A Lexus első hibrid limuzinja. Mármint olyan, amely másféle hajtáslánccal nem is lesz kapható. Ez lenne a Detroitban bemutatkozott HS 250h, amellyel kapcsolatban nehéz megállni, hogy szóba ne kerüljön az új Toyota Avensis. A két modell között meglehetősen sok a formai hasonlóság, dehát kár lenne ezért bántani a japánokat, nem ez az első hasonló eset a világon.

Befutott a Lexus új hibrid limuzinja
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106