Lexus típusok > Lexus IS F > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus IS F > 6 weboldal. Kategória leírása: Lexus IS F - Hírek, cikkek, teszt, információk.
Szponzorált linkek
Lexus IS F
http://www.lexus.hu/range/is/is-f/index.aspx

Az IS F a Lexus legfiatalabb modellje, amely csodálatosan ötvözi a fejlett versenytechnológia vívmányait a legnagyobb kifinomultsággal. A Japánban található Fuji Speedway versenypályán fejlesztett IS F a Lexus első különlegesen nagy teljesítményű autója.

Lexus IS F
Totalcar - Tesztek - Szolid vadállat
http://totalcar.hu/tesztek/isfbem/

Míg a Toyota lassan, de módszeresen szakított a sportkocsi gyártással, a Lexus egyszerre beleerősített. Az új, végletekig sportosított F-széria első darabja az IS F, melynek nem kisebb feladata van, mint porig alázni az M3-as BMW-t. A Lexus maga a megtestesült nyugalom. A márka tökéletes precizitással és szolid eleganciával kényezteti a vásárlókat. Alulmotorizált autót nem gyártanak, az nem tenne jót a presztízsüknek...

Totalcar - Tesztek - Szolid vadállat
Autorevü:
http://www.autorevu.hu/autoteszt/m3_isf_c63_amg

BMW M3 vs. Lexus IS-F vs. Mercedes C 63 AMG. Mintha visszatértünk volna a fekete-fehér tévék és újságok világába. A BMW fekete, a Mercedes ezüstnyíl, a Lexus a japán nemzeti motorsport-színben tündököl. Egyik sem túl kockázatos választás, de ezeket az autókat nem a megjelenésük adja el, hanem a tudásuk. Egészen pontosan az, hogy túlmotorizált középkategóriás limuzinok, ennek minden előnyével és hátrányával együtt.

Autorevü:
Lexus IS-F: öltönyös bodybuilder
http://totalcar.hu/magazin/hirek/295287/

A Toyota végre elkészítette a BMW M3-as ellenfelét a legkisebb Lexus modell alapjaira, és be is mutatta az új sportszedánt Detroitban. Az IS-F jelzésű típus ötliteres V8-as motorral, sportfutóművel és látványos gyári optikai tuningcsomaggal igyekszik borsot törni a konkurencia orra alá.

Lexus IS-F: öltönyös bodybuilder
Lexus IS F menetpróba
http://www.origo.hu/auto/20080508-lexus-is-f-menetproba.html

A Lexusról eddig a legtöbb embernek a halk működés, a visszafogott megjelenés és a kényelem juthatott eszébe. Nos, a márka első sportmodellje, az IS F kipróbálása után bátran kijelenthetem, hamarosan változni fog a Toyota presztízsmárkájának megítélése.

Lexus IS F menetpróba
Lexus IS F: nem nyugdíjas
http://www.vezess.hu/teszt/lexus_ISF/14090/

Meglepő hirtelenséggel kaptuk a meghívót a 423 lóerős Lexus IS F hazai bemutatójára. Az eddigi legsportosabb luxus-Toyota az M3-as BMW-vel, a C63AMG-vel és az Audi RS4-essel konkurál. Lexus. Ez az a márka, aminek hallatán a nyugalom, a nyugdíjas kor és a teljes közömbösség jutottak eddig eszembe. Igazi, vérbeli luxusautó mind, kicsitől a nagyig, elegánsak, kiegyensúlyozottak, talán még unalmasak is. A felmérések szerint a vevők piszkosul elégedettek a márkával. Akinek bejön ez a fajta Lexus-érzés, az valószínűleg nem is fogja szeretni azt, ami most jön. A Lexus IS F egy igazi fekete bárány a modellpalettán...

Lexus IS F: nem nyugdíjas
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106