Lexus típusok > Lexus LFA > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus LFA > 7 weboldal. Kategória leírása: Lexus LFA - hírek, tesztek, információk.
Szponzorált linkek
The Lexus LFA
http://www.lexus-lfa.com/

The Lexus LFA - A Lexus LFA hivatalos honlapja. Képek, információk.

The Lexus LFA
A 21. század japán szuper-sportkocsija
http://www.autoblog.hu/hirek/a_21._szazad_japan_szupersportkocsija.html

A Lexus LFA kilenc év alatt készült el, s akárcsak a hat évig fejlesztett Nissan GT-R-t, a tökéletességig csiszolták a mérnökök. Valószínűleg a Lexus szuper-sportkocsiján sem lehet majd fogást találni. Minden alkatrésze saját és egyedi. Karosszériája javarészt szénszál erősítésű műanyag, a Yamahával közösen fejlesztett tízhengeres szívómotorja igazi műremek, futóműve a Nürburgringen vizsgázott. A japán márka mindössze 500 darab LFA gyártását tervezi, a minőség garanciája a havi maximum 20-as példányszám. Egy „hibája" azért mégis akad: egy példányért 375 ezer dollárt kérnek majd.

A 21. század japán szuper-sportkocsija
Angliáig mehetünk a Lexus LFA-ért
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/12/01/angliaig_mehetunk_a_lexus_lfa-ert/

A Toyota egyetlen autókereskedésben forgalmazza Európában az új szupersportkocsit, méghozzá Londonban. A japánok a Park Lane Lexus-szalont jelölték ki a feladatra: itt nyitottak egy külön termet a sportkocsi számára, és egyedül itt lehet kiválasztani, hogy milyen extrákkal rendeli meg az autót.

Angliáig mehetünk a Lexus LFA-ért
Új Lexus LF-A kémvideó
http://www.autoblog.hu/videok/uj_lexus_lfa_kemvideo.html

Ez a felvétel a Nürnburgringen készült a Lexus új csúcsgépéről. A Lexus LF-A-ban egy 5 literes V10-es dobog, amit a Toyota Forma-1-es erőforrásából fejlesztettek ki. Teljesítménye valószínűleg 500 lóerő felett van, már csak a végsebesség a kérdés. A látottak alapján elképzelhetjük...

Új Lexus LF-A kémvideó
LFA - Egy szuperautó születése
http://www.lexus.hu/range/lfa/

LFA - Egy szuperautó születése. Nagy teljesítmény, kifinomult luxus. Jellemzők, hírek. A káprázatos LFA tanulmányautó a 41. Tokiói Nemzetközi Autókiállításon mutatkozik be. Az LFA a felülmúlhatatlan szuperautó kifejlesztését célzó projekt eredményeként született. A LFA egyetlen más autóhoz sem hasonlítható szuperautó, amit a Lexus fejlesztőmérnökeiből álló elit csapat teljesen tiszta lappal indulva hozott létre.

LFA - Egy szuperautó születése
LFA a nürburgringi versenyen
http://www.lexus.hu/about/news-and-events/2010/lfa-nurburgring-race.aspx?WT. ...

A Lexus két LFA-t nevezett be a 2010. május 15-16-án megrendezett 24 órás nürburgringi versenyre Németországban. Az 50-es rajtszámot viselő LFA az első helyet szerezte meg kategóriájában – az SP8-as osztály a „gyártás közeli” járműveket öleli fel –, az összetettben pedig a 18. helyen végzett.

LFA a nürburgringi versenyen
Hetvenmillióért sem drága...
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/01/21/hetvenmillioert_sem_draga_a_lexu ...

Horror áron adja a Lexus az LFA-t. Az új szupersportkocsi ára még Amerikában is bő hetvenmillió forint, ennek ellenére óriási az érdeklődés iránta.

Hetvenmillióért sem drága...
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106