Lexus típusok > Lexus LS 400 > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus LS 400 > 2 weboldal. Kategória leírása: Lexus LS 400 - Tesztek, hírek, cikkek, információk.
Szponzorált linkek
Drága kincs
http://totalcar.hu/tesztek/lexusls400/

Használtteszt: Lexus LS 400 - 1992. Legendákat és horribilis összegről szóló hirdetéseket olvasva készültem a találkozásra, ezért csalódás ért. Szentségtörés kimondani, de ez is meghibásodik, ennek is pusztul külseje-belseje. Csodálatos limuzin - 240 ezer km-rel, magával ragadó világsztár - nem palástolható ráncokkal, enyhe szervi tünetekkel...

Drága kincs
Lexus LS 400 - A madám - Autócsoda
http://www.kihagy6atlan.hu/temak/autocsoda/lexusls400amadam/

Kicsit Audi, kicsit Ford, kicsit Mercedes, kicsit BMW, kicsit valamelyik amerikai batár a sok ezerből. Mellesleg meg japán. A japán fanatizmussal, évek hosszú sora alatt a tökéletességig faragott kocsi végül is 1989-ben került a futószalagokra, és indult világhódító útjára, és az elvárt sikert meg is hozta a "márkának". Az USA-ban egycsapásra ismert márka lett a Lexus, és az elmúlt 19 évben meg is mutatta, hogy méltó tulajdonosa annak a helynek, ahová került. Mert ez a kocsi tényleg tökéletes, ha a gyár által megadott karbantartásokat elvégzik, oda és akkor visz, ahova és amikor akarja a Gazda.

Lexus LS 400 - A madám - Autócsoda
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106