Lexus típusok > Lexus LS 460 > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus LS 460 > 8 weboldal. Kategória leírása: Lexus LS 460 - Hírek, információk, tesztek.
Szponzorált linkek
LS 460
http://www.lexus.hu/range/ls/index.aspx?modelname=LS460

Erős V8-as motor, 8-fokozatú automata váltó és hátsókerékhajtás. Az eredmény kivételesen kifinomult teljesítmény.

LS 460
Tökélyre fejlesztve: Lexus LS 460
http://www.autoblog.hu/autoteszt/tokelyre_fejlesztve_lexus_ls_460.html

A Lexus LS 460 versenyben van a világ legjobb autója címéért. Minden olyan műszaki fejlesztés benne van, amit ma az autóipar ismer. A legenda szerint az első Lexus LS annyira tökéletesre sikeredett, hogy az akkori Mercedes S-osztály bemutatását elhalasztották, hogy faragjanak még egy kicsit az autón. Az LS-t már akkor a világ egyik legjobb limuzinjának tartották, fogást csak a túl "steril" formaterve miatt találtak rajta. Az új formavilág ezt a "csorbát" is kiküszöbölte.

Tökélyre fejlesztve: Lexus LS 460
Nyolc henger, nyolc sebesség, tizenkilenc hangszóró
http://totalcar.hu/tesztek/ls460bemm/

Próba: Lexus LS460 - 2006. A magyarok jobban szeretik a Lexust, mint a nyugat-európai átlag. Az új japán csúcslimuzin meg csak erősíti a kötődést.

Nyolc henger, nyolc sebesség, tizenkilenc hangszóró
Japán csodamasina - Lexus LS 460-teszt
http://www.origo.hu/auto/20070423fenyuzes.html

Egy prémiummárka zászlóshajójának lenni mindig nehéz feladat. Itt kell megmutatni mindent, amit a gyártó tud, ebben a kategóriában lehet a legnagyobbat alkotni és bukni is. A Lexus az LS-sel ismét nem lőtt mellé, versenyben van a világ legjobb limuzinja címért.

Japán csodamasina - Lexus LS 460-teszt
Csodák hodálya
http://www.origo.hu/auto/teszt/20061212csodak.html

Csodák hodálya - Lexus LS 460 menetpróba. Újabb japán részsiker a prémiumördögi körversenyben, megint van min elgondolkodnia az elvileg vezető német hármas mérnökelméinek. Itt a Lexus LS 460, egy nyolcadik csoda.

Csodák hodálya
LS 460 TV Reklám
http://auto.indavideo.hu/video/Lexus_LS_460_TV_Reklam

indavideo.hu - Autók - Lexus LS 460 TV Reklám videó.

LS 460 TV Reklám
Sofőr se kéne - Vezettük: Lexus LS 460
http://www.vezess.hu/teszt/vezettuk_lexus_ls_460/8848/

Híres Lexus-tulajdonosok márpedig nincsenek. Ők azok a rejtőzködő sokpénzűek, akik nem szívesen verik nagydobra: van mit a tejbe aprítani. Na, most ők figyeljenek: itt az új LS. Minden Lexus limuzinnak megvan a maga arca. Az IS csinos, fiatalos, sportos, üde. A GS klasszikus, elegáns, frappáns és egy kicsit ez is sportos. Az új LS viszont semmilyen. Szolid, visszafogott, rejtőzködő. Akár egy Hyundai Grandeur. Azt mondják, ezt is az L-Finesse designszellem lengi körül, mint az összes többi Lexust, de nem érzem. Króm minden mennyiségben, testes lámpák, vaskos idomok az ötméteres limuzinon, de nem képez egységes koncepciót.

Sofőr se kéne - Vezettük: Lexus LS 460
Autó-Motor - Teszt: LS 460
http://www.automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=3531

Az autó sokaknak munkaeszköz, másoknak a szükséges rossz, megint másoknak pedig egyszerű használati tárgy. Ám sokan vagyunk olyanok, akik lelkesedünk a négykerekűekért – imádjuk a Subaruk hörgését, a Porschék őserejét és az Alfák szexisségét. A mi figyelmünket eddig elkerülték a józan és mértéktartó Lexusok. A helyzet azonban változóban van: az új LS már nemcsak a mély tisztelet, hanem az önfeledt lelkesedés tárgya is lehet.

Autó-Motor - Teszt: LS 460
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106