Lexus típusok > Lexus RX 400h > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus RX 400h > 6 weboldal. Kategória leírása: Lexus RX 400h - Tesztek, hírek, cikkek, információk.
Szponzorált linkek
Teszt: Lexus RX 400h - 2005
http://totalcar.hu/tesztek/lexusrx400h/

A harmadik generációs lexusosokat már akkor is fel lehet ismerni, ha nincs náluk slusszkulcs, vagy amit addigra kitalálnak. Kicsik lesznek és puhák, testalkatuk pedig a szalamandraporontyokéra emlékeztet majd, csökevényes végtagokkal, gyengécske szellemi képességekkel...Az RX 400h külsejéről nem sokat lehet elmondani - az egyetlen h betűt leszámítva ugyanolyan, mint bármelyik RX.

Teszt: Lexus RX 400h - 2005
Sok az egyben - Lexus RX400h menetpróba
http://www.origo.hu/auto/teszt/20050927szandeknyilatkozat.html

Hazánkban is bemutatkozott a Lexus hibrid szabadidőautója, az RX400h. A kinézetre sem egyszerű luxus SUV-ban a Toyota Prius-féle díjnyertes technikához hasonló csúcshajtást élvezhetünk környezetünket kímélve, kényelmesen, villámgyorsan akár. Dupla, sőt tripla menetpróba itthonról tulajostul, videóstul, illetve külföldről, az Autó-Motortól.

Sok az egyben - Lexus RX400h menetpróba
Autó-Motor - Teszt: Lexus RX 400h
http://www.automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=2786

Fogy és drágul a kőolaj, szigorodnak az emissziós normák, ezért mind inkább előtérbe kerülnek a forradalmi technológiák, illetve avulnak el a maiak. Ennek fényében a Lexus RX 400h nem egyszerűen egy újabb luxusterepjáró a sok közül, hanem mérföldkő az autóipar modernkori történelmében. Utat mutat, bepillantást enged a jövőbe...

Autó-Motor - Teszt: Lexus RX 400h
Zöld jelzés - Lexus RX 400h
http://www.origo.hu/auto/teszt/20060201lexus.html

Bezárhatnának napokra egy sajtóanyaggal meg egy kis kenyérrel és vízzel, majszolhatnék, magolhatnék, és akkor sem merném állítani, hogy értem az RX 400h működését. Mindegy, a Lexus (és a Toyota) uralkodik. Az RX 400h-t valamennyire megismerve az RX 300-tulajoknak melegen ajánljuk a váltást, de nem csak nekik, hanem az összes Lexus-barátnak. Epekedőknek, hezitálóknak, ja, szigorúan a pénzesebbik fajtából.

Zöld jelzés - Lexus RX 400h
Vezettük: Lexus RX 400h - Feszültségoldó
http://www.vezess.hu/teszt/vezettuk_lexus_rx_400h_/5966/

Azt hallani, hogy Londonban és Párizsban a városvezetés szeretné kitiltani, illetve súlyos adóterhekkel büntetni a nagytestű 4x4-es autókat, környezetszennyező működésük miatt. Ha ez megvalósul, a Lexus új modellje könnyedén piacvezető lehet kategóriáján belül ezekben a városokban. Az RX 400h 272 lóerős hibrid erőforrása ugyanis 8-12 liter közötti fogyasztással is beéri, szemben a konkurencia 20 liter körüli étvágyával.

Vezettük: Lexus RX 400h - Feszültségoldó
Lexus RX400H teszt
http://www.autorevu.hu/autoteszt/Lexus_RX400H

Úgy vélnénk: íme, egy szép autó, amely pénzügyileg súlyosan terhelt örökséggel érkezik. Mert hiszen Lexus is, szabadido-autó is, ménku nagy is, meg aztán hibrid is. Ezek sorozatos vételárnövelo tényezok. Lelki szemeinkkel már látjuk, amint ülünk a bankjegyszámláló automata elott, lassan hörpöljük a kávét, amíg a gép átnyálazza a huszonsok millió forintos vételárat. Mindez badarság.

Lexus RX400H teszt
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106