Lexus típusok > Lexus SC > Lexus - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lexus típusok > Lexus SC > 4 weboldal. Kategória leírása: Lexus SC - Hírek, információk, cikkek.
Szponzorált linkek
Használtteszt: Lexus SC 430 (2004)
http://totalcar.hu/tesztek/lsc430/

A Lexus SC430 nem a mi autónk, Miamit kell köré képzelni, ahol télen nem sózzák az utakat. A váltó D-ben, tető lenyitva, a protkóm villog, s azon töröm a fejem: átutalták már a nyugdíjamat? Majd nyomok egy kövéret, és hat-hét másodperc múlva már hatvannal megyek. Mérföldben.

Használtteszt: Lexus SC 430 (2004)
Egy Lexus használtan is drága
http://www.vezess.hu/magazin/lexus_sc300_luxuskupe_multbol/13046/

Amerikában tucatjával szaladgálnak olyan autók, melyekből mifelénk egy darabot sem látni. Most egy igazi múltbéli luxuskupé van terítéken, ami még odaát is a gazdagságot jelképezte. Íme a Lexus SC első generációja.

Egy Lexus használtan is drága
Lexus SC
http://www.lexusbuda.hu/?n=lexus-sc

Az SC 430 vizuális vonzereje összetéveszthetetlen. Fejlett és intuitív autóvezetési technológiája arról árulkodik, hogy a szépség nem ér véget a bőr alatt. Az SC 430 technológiája annak komplexitása és új fejlesztései ellenére is jól áttekinthető. Gondoljunk csak a mechanikus kapcsolat nélküli, elektronikusan vezérelt 'drive-by-wire' technikára, ami a 4,3 literes V8-as VVT-i erőforráshoz biztosít megdöbbentően jó kapcsolatot. Vagy az önműködően nyitható kemény tetőre, amely közvetlenül a hátsó kerekek fölé húzódik vissza, és optimális vezetési egyensúlyt biztosít. Vagy az intelligens légkondicionálásra és a műholdas navigációs rendszerre.

Lexus SC
Lexus SC 430 Pace Car
http://www.vezess.hu/magazin/lexus_sc_430_pace_car/2257/

A tavaly nyáron bemutatott SC430 már a negyedik felvezető autója lesz a Lexusnak. Először 1992-ben egy SC400-as Coupe látott el hasonló feladatot, amelyet 1997-ben egy GS400-as követett. 2001 októberében Kaliforniában debütált az IS300-as átalakított változata. Az új speciális Lexus SC 430-as a Forma-1 amerikai megfelelőjében, a Cart-ban teljesít majd szolgálatot. Az autót a US MTC, a cég amerikai autóversenyekért felelős műszaki központja készítette.

Lexus SC 430 Pace Car
Hirdetések
Oldal leírása
lexus.wyw.hu: Lexus típusok, gs, ls, lfa katalógus - használt Lexus, alkatrészek, tartozékok, Lexus márkakereskedés, szervizek, hivatalos honlapok, képek, háttérképek, teszt.
Gyűjteményünkben 204 válogatott Lexus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 204 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4106